Duet és tot el que necessites per a estar en forma

Prova el mètode duet

Espai equipat amb maquinària destinada a la millora cardiovascular o de resistència: cintes de córrer, bicicletes estàtiques, el·líptiques, rems… És la zona on s'inicien la majoria de programes d'entrenament ja que generen seguretat en la pràctica esportiva posterior.

Espai equipat amb maquinària i material destinat a la millora de la Força. En aquesta zona trobaràs diferents tipus de maquinària com són les màquines guiades, màquines de palanca, material de treball amb pes lliure, etc. Recents estudis demostren com l'entrenament de la Força genera efectes positius en aspectes directament relacionats amb la salut.

Espai destinat a l'entrenament funcional, és a dir, aquells exercicis amb moviments que tenen transferència a la nostra vida quotidiana. Es tracta d'exercicis multiarticulars que treballen cadenes musculars a través de patrons de moviment com són l'embranzida, la tracció, la torsió, l'agilitat, etc.

És la zona habilitada principalment per a tornar a la calma i per a millorar la flexibilitat dels nostres músculs. Amb aquesta mena d'entrenament millorem el grau d'amplitud articular i és altament recomanable per a la reducció de molèsties i lesions.

L'exercici no ha de ser avorrit.

Comprova l'oferta completa d'activitats dirigides

Pistes de Pàdel

Accedeix a les nostres dues pistes exteriors de pàdel i gaudeix d'un partit amb els teus amics.